Onze club is op verschillende manieren te bereiken, het invoeren van ons adres Heerdenpad 9 heeft echter niet altijd de handigste GPS route als resultaat.

Met de auto

Om te parkeren op ons parkeerterrein, kan je voor je GPS ook de kruising van de Ulgersmaweg met de Klaas Schipperlaan gebruiken. Vervolg na deze kruising de Ulgersmaweg tot je links het bord van onze parkeerterrein ziet.

Bij de Gerrit Krol-brug (tussen de Korreweg en de Ulgersmaweg) bevindt zich aan de noordkant van de brug een parkeerstrook. Met een route door de stad is dit een goede/snelle optie en voorkomt onnodig omrijden.

Het is ook mogelijk om in de wijk ten noorden van de club te parkeren. Hiervoor kan je de GPS instellen op de kruising van de Van Loghemstraat met de Wijdeveldstraat. Het wordt natuurlijk wel op prijs gesteld dat er zoveel mogelijk op de daarvoor bestemde parkeerterreinen wordt geparkeerd en bij voorkeur niet in  de wijk. De afgelopen jaren zijn er echter zoveel wegwerkzaamheden geweest, dat dit nog wel eens een uitdaging was.

Op de fiets

Op de fiets is onze club bijzonder goed te bereiken. We hebben naast het clubgebouw een grote fietsenstalling. Deze is omheind, maar niet bewaakt (hoewel enkele camera’s een mogelijke diefstal toch echt wel zullen vastleggen). Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken, of op de stander op de daarvoor leeg gelaten plekken, oftewel, parkeer je fiets sociaal ;-). Op het parkeerterrein is ook een fietsenstander beschikbaar. Tijdens het toernooi wordt meestal gezorgd voor extra parkeergelegenheid voor fietsen voor de ingang van het park. Dit om alle looppaden en het terras vrij toegankelijk te houden.

Met het OV

De meeste gunstige bus is Lijn 10 vanaf Centraal station naar de halte St. Eustaciusstraat. Vanaf daar is het nog ruwweg 6 minuten lopen naar de club (Richting Korreweg, dan links richting de brug, na de brug links en direct weer rechts, de ingang van het park is dan aan je linkerkant).