Onze club is op verschillende manieren te bereiken, het invoeren van ons adres Heerdenpad 9 heeft echter niet altijd de handigste GPS route als resultaat.

Met de auto

Omdat ons parkeerterrein een flinke transformatie heeft ondergaan in 2022 kunnen leden en bezoekers de auto niet meer op ons eigen terrein parkeren.

Parkeren kan nu op de volgende plekken:

De parkeerstroken langs het Van Starkenborghkanaal aan de Ulgersmaweg zowel ten oosten als ten westen van de Gerrit Krol-brug (tussen de Korreweg en de Ulgersmaweg). Daarnaast kunnen er enkele auto’s geparkeerd worden tussen onze ingang en de school (Wessel van Gansvoort). Ook is het mogelijk om in de wijk ten noorden van de club te parkeren. Hiervoor kan je de GPS instellen op de kruising van de Van Loghemstraat met de Wijdeveldstraat. Let er bij deze laatste optie wel goed op dat je geen oprit blokkeert.

Op de fiets

Op de fiets is onze club bijzonder goed te bereiken. We hebben naast het clubgebouw een grote fietsenstalling. Deze is omheind, maar niet bewaakt (hoewel enkele camera’s een mogelijke diefstal toch echt wel zullen vastleggen). Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken, of op de stander op de daarvoor leeg gelaten plekken, oftewel, parkeer je fiets sociaal ;-). Tijdens het open toernooi wordt meestal gezorgd voor extra parkeergelegenheid voor fietsen voor de ingang van het park. Dit om alle looppaden en het terras vrij toegankelijk te houden.

Met het OV

De meeste gunstige bus is Lijn 10 vanaf Centraal station naar de halte St. Eustaciusstraat. Vanaf daar is het nog ruwweg 6 minuten lopen naar de club (Richting Korreweg, dan links richting de brug, na de brug links en direct weer rechts, de ingang van het park is dan aan je linkerkant).