Competitievoorbereidingstoernooi

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom kun je vlak voordat de competitie van start gaat (eind maart) alvast weer in je wedstrijdritme komen. Hoe zat het ook alweer met tellen en wisselen van kant, en hoe stuitert de bal op de buitenbanen? Allemaal handig om weer even te oefenen tijdens het voorbereidingstoernooi.

Competitie voorjaar en najaar

De voorjaarscompetitie start begin april en eindigt rond half juni. De najaarscompetitie loopt van half september tot eind oktober. Je speelt met een team van je eigen niveau en leeftijd tegen andere verenigingen uit de buurt. Onze jeugd doet alleen mee aan de competities op zondag, zowel in het voorjaar als in het najaar 7 of 8 keer.
De teamindeling voor de voorjaarscompetitie 2019 vind je hier.
Voor rood en oranje kun je hier de speeldagen en uitslagen vinden.
Voor groen en junioren vind je deze informatie onderaan deze pagina.

Competitieafsluiting

Na het spannende competitie seizoen sluiten we gezellig af met een sportieve activiteit met daarna een BBQ en hopelijk huldiging van de kampioenen! De afsluiting vindt meestal een week na het einde van de competitie plaats.

Clubkampioenschappen

Dit is het toernooi van de club om te bepalen wie er dit jaar het beste is. Strijd in je eigen kleur voor een beker en wordt clubkampioen. De clubkampioenschappen vinden plaats midden tot eind juni.

Open Juniorentoernooi

Vanaf 2021 organiseert de club weer een open toernooi voor je jeugd. Dat het toernooi “open” is, betekent dat ook spelers van andere clubs hier aan mee kunnen doen. Leuk om eens andere spelers tegen te komen dan die van je eigen club! Het toernooi wordt gespeeld in week 27, begin juli, en valt daarmee dus net wel of niet niet in de zomervakantie.

Ouder- en kindtoernooi

Het ouder- en kindtoernooi vindt traditiegetrouw plaats eind augustus of begin september.

Zoek een partner ouder dan 16 en schrijf je in. Ook als je niemand hebt om mee te spelen kun je meedoen. Wij zoeken een lease-ouder voor je. Bij dit toernooi maakt het niet uit hoe goed je bent, want het gaat om de gezelligheid.

Weekendje weg

Begin november gaan we met een grote groep jeugdleden een weekend naar een steeds wisselende leuke locatie. We gaan niet tennissen maar wel heel veel andere leuke dingen doen. Vorige weekenden hebben we bijvoorbeeld de volgende activiteiten gedaan: voetballen op het strand, vliegeren, smokkelspel, de spooktocht, klimparcours en genieten van het winterse weer. Het weekend weg kost ongeveer 50 euro en is van vrijdagmiddag tot zondagavond.

Wintercompetitie

Wanneer het winter wordt komt er hal over de kunstgrasbanen zodat er ook gespeeld kan worden als het buiten te koud of te nat is. Tijdens de winter organiseert de jeugdcommissie een wintercompetitie verdeeld over vier zaterdagen in januari en februari.

Kersttrainingsdagen

Rond kerst organiseert de jeugdcommissie samen met de tennisschool (GTS) de kersttrainingsdagen. Tijdens deze dagen wordt er in de ochtend getraind en in de middag een toernooi gespeeld. Tussen de trainingen door is er een spelprogramma. De kosten voor de trainingsdagen zijn ongeveer 35 euro.

Terug naar Jeugd