Competitievoorbereidingstoernooi

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom kun je vlak voordat de competitie van start gaat (eind maart) alvast weer in je wedstrijdritme komen. Hoe zat het ook alweer met tellen en wisselen van kant, en hoe stuitert de bal op de buitenbanen? Allemaal handig om weer even te oefenen tijdens het voorbereidingstoernooi.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en eindigt rond half juni. Je speelt met een team van je eigen niveau en leeftijd tegen andere verenigingen uit de buurt. Voor kinderen op de basisschool is er een competitie op woensdagmiddag, 7 keer. Voor de oudere jeugd op zaterdag of zondag ook 7 keer. Voor de speeldagen kun je terecht op de pagina Competitie, door feestdagen wordt er soms een weekend/week overgeslagen. Aanmelden voor de voorjaarscompetitie moet al voor 1 november! Aanmelden kan bij je trainer of door een mail te sturen naar jc@starkenborgh.nl.

Competitieafsluiting

Na het spannende competitie seizoen sluiten we gezellig af met een sportieve activiteit met daarna een BBQ. De afsluiting vindt ongeveer twee weken na het einde van de competitie plaats.

Midzomertoernooi

Het midzomertoernooi vindt in een van de laatste weken van juni plaats (rond 20 juni, de langste dag van het jaar!). We gaan tennissen en andere leuke spellen doen. Met in de avond een gezellig kampvuur en leuke spellen.

Ouder- en kindtoernooi

Het ouder en kindtoernooi vindt over het algemeen traditiegetrouw op 28 augustus. Deze dag kent iedereen in de stad als Bommen Berend of het Gronings Ontzet. Dit was de dag dat Bisschop Bommen Beren in 1672 zijn beleg op Groningen stopte en zijn troepen het beval gaf zich terug te trekken.

Zoek een partner ouder dan 16 en schrijf je in. Ook als je niemand hebt om mee te spelen kun je meedoen. Wij zoeken een lease-ouder voor je. Bij dit toernooi maakt het niet uit hoe goed je bent, want het gaat om de gezelligheid.

Clubkampioenschappen

Dit is het toernooi van de club om te bepalen wie er dit jaar het beste is. Strijd in je eigen kleur voor een beker en wordt clubkampioen. De clubkampioenschappen vinden plaats in het begin van september.

Weekendje weg

Begin november gaan we met een grote groep jeugdleden naar een kampeerboerderij. We gaan niet tennissen maar wel heel veel andere leuke dingen doen. Zoals spannende bosspellen, nachtactiviteiten, smokkeltocht en genieten van het winterse weer. Het weekend weg kost ongeveer 50 euro en is van vrijdagmiddag tot zondagavond. Meer informatie over het weekend weg van dit jaar kun je vinden in de agenda of nieuwsrubriek. Aanmelden kan door een mail te sturen naar jc@starkenborgh.

Halavonden

Wanneer het winter wordt komt er hal over de kunstgrasbanen zodat er ook gespeeld kan worden als het buiten te koud of te nat is. Tijdens de winter organiseert de jeugdcommissie een aantal keren een halavond. Tijdens deze avond worden er wedstrijden gespeeld in de vorm van een toernooi. De dagen dat een halavond wordt gespeeld kun je vinden in de agenda of in een nieuwsitem.

Kersttrainingsdagen

Rond kerst organiseert de jeugdcommissie de kersttrainingsdagen. Tijdens deze dagen wordt er in de ochtend getraind en in de middag een toernooi gespeeld. Tussen de trainingen door is er een spelprogramma. De kosten voor de trainingsdagen zijn ongeveer 35 euro. Opgeven kan via een mailtje naar jc@starkenborgh.nl voor de tijden en data kun je terecht in de agenda en het nieuwsitem over de kersttrainingsdagen.

 

Terug naar Jeugd