Afhangen

  • Je bent verplicht om af te hangen met je eigen lidmaatschap. Met een familielid/vriend/kennis tennissen kan met de optie “introducee”.
  • Je kunt op alle dagen afhangen van 9:00 tot 23:00. Je mag doorspelen als je reservering is afgelopen maar er geen volgende reserveringen zijn.
  • Je kunt vanaf 00:00 voor de gehele volgende dag reserveren.
  • Kan je toch niet spelen, verwijder je reservering dan zodat anderen eventueel wel kunnen spelen. Doe dit ook als het regent!
  • Je kunt met een introducee spelen, de kosten hiervan zijn 6 euro en worden via de penningmeester bij de hoofdboeker in rekening gebracht.
  • Voor ma t/m do van 17:00 – 21:00 geldt een maximum van 2 reserveringen per week. We willen hiermee zorgen dat iedereen de kans heeft om te spelen.
  • Je kunt niet twee boekingen achter elkaar plannen. Hier moet minimaal 120 minuten tussen zitten.

KNLTB.club app of browser

Afhangen moet via de KNLTB.club app of een webbrowser. Hiervoor heb je je bondsnummer nodig. Dit nummer staat op je ledenpasje. Als je je nummer niet (meer) weet, kan je deze opvragen bij de ledenadministratie via ledenadministratie@starkenborgh.nl

Het gebruik van de app is redelijk intuïtief, maar toch hebben we een stapsgewijze gebruikershandleiding gemaakt: Afhangen op afstand (pdf, opent in een nieuw scherm)

Als het je niet lukt om de app te gebruiken, neem dan contact op via afhangen@starkenborgh.nl, een van de beheerders van het afhangbord kan je dan helpen met afhangen, of eventueel voor je afhangen.

Zie voor de veel gestelde vragen over het online afhangen de FAQ pagina

*Wanneer het duidelijk is dat er is afgehangen met het lidmaatschap van een ander persoon, ontvangt de hoofdboeker een factuur van 5 euro introduceekosten. Dit is ook van toepassing als de niet-geregistreerde speler geen introducee betreft maar een lid dat met het lidmaatschap van een ander speelt/heeft gespeeld.