Afhangregels

  • Je bent verplicht om af te hangen.
  • Je kunt op alle dagen afhangen van 9:00 tot 23:00. Van 9:00 – 13:00 en 18:00 – 22:00 geldt een beperking voor het afhangen van meerdere blokken direct achter elkaar op doordeweekse dagen. In het weekend kun je de gehele dag niet dubbele boekingen maken. We willen hiermee iedereen een kans geven om te spelen. Je mag doorspelen als je reservering is afgelopen maar er geen volgende reserveringen zijn.
  • Je kunt maximaal 1 dag van tevoren afhangen, bijvoorbeeld kun je op maandag afhangen voor de gehele dinsdag.
  • Het is op dit moment verboden te dubbelen.
  • Kan je toch niet spelen, ook als het regent, verwijder je reservering dan zodat anderen eventueel wel kunnen spelen.
  • Je kunt met een introducee spelen, de kosten hiervan zijn 5 euro en worden via de penningmeester in rekening gebracht.

KNLTB.club app

Afhangen moet via de KNLTB.club app. Hiervoor heb je je bondsnummer nodig. Dit nummer staat op je ledenpasje. Als je je nummer niet (meer) weet, kan je deze opvragen bij de ledenadministratie via ledenadministratie@starkenborgh.nl

Het gebruik van de app is redelijk intuïtief, maar toch hebben we een stapsgewijze gebruikershandleiding gemaakt: Afhangen op afstand (pdf, opent in een nieuw scherm)

Als het je niet lukt om de app te gebruiken, neem dan contact op via afhangen@starkenborgh.nl, een van de beheerders van het afhangbord kan je dan helpen met afhangen, of eventueel voor je afhangen.

Zie voor de veel gestelde vragen over het online afhangen de FAQ pagina