Beste leden van GTV van Starkenborgh,
 
We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met GTV van Starkenborgh aan te kondigen, onze lokale tennisvereniging. Bij OptiFit Fysiotherapie kijken we ernaar uit om jullie zo gezond en fit mogelijk te houden gedurende het tennisseizoen. Op zaterdagavond 16 dec vanaf 20.00 uur komen we langs op de club om kennis te maken.
 
Gratis Adviesmoment voor Leden
Om dit doel te bereiken, bieden we elk GTV-lid een speciaal aanbod: een gratis adviesmoment in onze praktijk op Lamsoor 2c, gelegen op het bedrijventerrein het Witte Lam. Tijdens dit consult staan we klaar om jullie vragen te beantwoorden, advies te geven over blessureleed, blessurepreventie, prestatieverbetering en algemene gezondheid. We zijn er om jullie te ondersteunen en te begeleiden.
 
Onze Betrokkenheid
Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot de praktijk. We zullen regelmatig aanwezig zijn tijdens de toss-avonden en natuurlijk zijn we van de partij tijdens het grootste tennistoernooi van Groningen: het Starkenborgh Open. We kijken ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en jullie te ondersteunen.
 
Uitgebreide Dienstverlening
Bij OptiFit begrijpen we dat sporters hun tijd het liefst op de baan doorbrengen en niet op de bank. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan gespecialiseerde diensten, waaronder:
 
– Manuele therapie
– Dry needling
– Triggerpoint therapie
– Shockwave therapie
– Massage
– SportTapen
– (Sport)revalidatie
– Specialisaties voor rug-, nek- en schouderklachten
– (Sport)revalidatie in onze uitgebreide sportschool Reborn Healthclub
 
Of je nu behoefte hebt aan kort advies, behandelingen, of volledige revalidatie, we staan voor je klaar om je te ondersteunen in je herstel en prestaties. Onze ervaren therapeuten zijn vastbesloten om je te helpen je doelen te bereiken en weer fit op de baan te staan.
 
Neem contact met ons op!
 
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Kom gerust langs of maak een afspraak. We zijn er om jou te helpen en advies te geven.
 
Contactgegevens OptiFit Fysiotherapie:
– Telefoon: 06 – 83959545
– E-mail: info@optifitfysiotherapie.nl
– Website: http://www.optifitfysiotherapie.nl
 
We kijken ernaar uit om samen te werken en jullie te ondersteunen in jullie tennisavonturen!
 
Met sportieve groet,
OptiFit Fysiotherapie Team