Als we over ‘de tenniscompetitie’ spreken dan wordt meestal de voorjaarscompetitie bedoeld. Ongeveer een derde van de leden van GTV van Starkenborgh speelt competitie, dit is een opmerkelijk hoog percentage. In het voorjaar zijn er bijna elke dag in de week teams in de weer om de eer van de club te verdedigen, maar voornamelijk om veel tennisplezier te beleven.

Competitieboekje 2017 (opent de PDF)

Indelingen

De indelingen van 2018 staan hieronder:

Zaterdag
Zondag
Overige dagen

De indeling brengt vaak veel tijd met zich mee want het is vaak een lastige puzzel. Het uitgangspunt is dat leden die zich hebben opgegeven, in een team worden geplaatst. Hierbij heeft de TC heeft echter nog wel een aantal aandachtspunten:

  • Deze indeling geeft op generlei wijze garanties voor toekomstige indelingen. Om de indeling in de toekomst goed te kunnen realiseren is het wellicht noodzakelijk om huidige teamsamenstellingen te wijzigen.
  • Door het hoge animo voor de competitie worden voor zowel de zaterdag als de zondag extra banen bijgehuurd. Was dit niet gedaan, hadden we teams moeten teleurstellen. Dit houdt in dat teams die door de KNLTB geloot worden om 4x thuis te spelen, alsnog vier keer uit spelen (met uitzondering van de jeugdteams).
  • Voor vragen/opmerkingen over de indelingen kan contact gezocht worden met Frank Arents via tc@starkenborgh.nl.

Baanschema’s:

 

7 Baanschema 2 juni_bijgewerkt

7 Baanschema 3 juni_bijgewerkt

Kantinediensten

Het schema voor de kantinediensten van de competitieteams vind je hier:

Kantinedienst indeling competitie teams 2018

Speeldata

De speeldata vind je op onderstaande site:

KNLTB-site

Heerdenpad 9 | 9731 BW Groningen | 050 541 04 02 | secretaris@starkenborgh.nl