Laatst bijgewerkt: 13-7-2021

Het Starkenborgh Open vindt in 2021 plaats van 18 tot en met 25 juli. Omdat Covid 19 (Corona drink je) nog steeds speelt en dit lijdt tot enkele aanpassingen aan het programma en regels op het park worden hieronder enkele vragen beantwoord.

Zijn toeschouwers welkom op het park?
Ja volgens de huidige richtlijnen mogen wij toeschouwers toelaten op het park. Maar hier geldt wel, houdt 1,5 meter afstand. Het park is groot genoeg en wordt zo ingericht dat dit goed mogelijk is. Op het park zijn diverse punten waar je handen kunt ontsmetten of kunt wassen. We hebben voor ruim 200 bezoekers een zitplek op het park.

Moet ik testen voor toegang om het park op te mogen?
Nee, om het park op te mogen hoef je niet getest te worden, wel moet je 1,5 afstand tot een ander houden. Op drukke momenten en tijdens activiteiten geldt soms wel voor een gedeelte van het terras dat het alleen toegankelijk is voor mensen met een geldige QR code. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor mensen zonder QR code.

Zijn er dit jaar ook weer activiteiten naast de baan?
Jazeker, ook naast de baan is er genoeg te doen en te zien. Alle activiteiten zijn aangepast aan de geldende regels, dus kom gezellig langs voor het darttoernooi, de bierproeverij, de pubquiz of de bingo!

Kan ik met contant geld betalen aan de bar?
Ja dit kan, maar wel gepast, de voorkeur gaat uit naar met de pin. Omdat we zo minder contact hebben en dit bovendien sneller is dan met cash. Bij de buitenbar kun je alleen met pin betalen.

Ik heb Covid klachten maar ik moet tennissen, wat moet ik doen?
Volgens de Covid maatregelen moet je eerst getest worden. Omdat dit niet altijd gelijk kunt red je het misschien niet om voor de wedstrijd veilig getest te zijn. Neem zo snel als mogelijk contact op met de wedstrijdleiding, dan kijken we wat we kunnen regelen. Niet mailen, maar bellen! 050 5410402.

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?
Je kunt ons altijd mailen naar ot@starkenborgh.nl We proberen zo snel als mogelijk te reageren.