De studentensportorganisatie ACLO opent vanaf vrijdag 8 april de deuren van een gloednieuwe, mobiele tennisbaan! Deze baan zal gedurende de maanden april, mei en juni het sportpark op Zernike komen uitbreiden. Door een samenwerking van Padelservice B.V. Nederland, ACLO, Tennisclub Albertus Magnus en Pista Padelworld is dit mooie initiatief tot stand gekomen.

Padel is een combinatie tussen tennis en squash en wordt 2 tegen 2 gespeeld. In Spanje is dit al de tweede grootste sport en in Nederland is dit inmiddels ook een sterk opkomende sport. Zie deze link voor een impressie.

Wij willen ook graag niet-studenten de mogelijkheid geven om kennis te maken met deze nieuwe sport. Daarom stellen we de baan voor niet-ACLO-sporters open tot 12 uur ’s middags (elke dag, ook in het weekend). De kosten hiervan bedragen €30,- per uur. De padelrackets zijn ook bij onze balie te huren, voor €1,- per racket. De bal huur je ook voor €1,- per uur erbij.

Ook leden van Tennisvereniging van Starkenborgh mogen gebruik maken van dit aanbod, door te bellen naar de balie van het Sportcentrum voor een reservering. Reserveren is 1 week van tevoren mogelijk via 050-3638063.