Nu de najaarscompetitie is afgelopen, richten we onze blik op het voorjaar. Voor de jeugd zal de voorjaarscompetitie eind maart of begin april beginnen. De speeldata vind je hier.

Omdat we al redelijk snel (begin januari) de teams voor de voorjaarscompetitie moeten aanmelden bij de KNLTB, willen we van jou graag weten of je voorjaarscompetitie wilt spelen. 

Vul dit formulier uiterlijk 6 december 2022 in. Zoals gezegd, moeten we begin januari de teams opgeven bij de KNLTB en we hebben, zo leert de ervaring, wel een paar weken nodig om het puzzeltje te leggen.

We zouden het erg fijn vinden als je dit formulier ook invult als je geen competitie wilt spelen in het voorjaar. Dan zullen we je ook niet lastig vallen met reminders.

Let op: Dit formulier is bedoeld voor jeugdleden (t/m 17 jaar). Voor de volwassenen is er een apart formulier (te vinden op de website van de club). 

Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul dit formulier in en niet het formulier voor de volwassenen.

Twijfel je of je mee wilt doen met de competitie: vraag het je trainer.

Heb je andere vragen: stel ze gerust, bijvoorbeeld door een mail te sturen aan tc@starkenborgh.nl.

De technische commissie.