Dit jaar worden de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren gespeeld van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 september.

Bij de jeugd is inschrijving mogelijk voor enkel en dubbel in de categorieën oranje, groen en de leeftijdscategorieën t/m 14 en t/m 17. Voor rode spelers zal, indien mogelijk, een apart toernooitje georganiseerd worden waarvoor een aparte aankondiging en opgave komt.

Bij de senioren worden de dubbels net als het afgelopen jaar weer gespeeld in de verzamelcategorieën 6 t/m 10, 11 t/m 15 en 15 t/m 18 waarbij de speelsterktes van beide spelers bij elkaar opgeteld worden.
In het enkelspel maken we dit jaar de indeling in categorieën op basis van de actuele rating zoals die bij de KNLTB bekend is. Het is voldoende om bij de inschrijving te vermelden dat je heren- of damesenkel wilt spelen. De indeling in categorieën A t/m H die op toernooi.nl staat vermeld, volgt later.

De finaledag zaterdag 17 september valt ook dit jaar helaas weer samen met de start van de najaarscompetitie. We zullen bij de planning van de wedstrijden hiermee rekening houden.

Het toernooi wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarvoor je je tijdens de clubkampioenschappen kunt opgeven.

Je kunt je tot 1 september opgeven via toernooi.nl