Na een paar vragen van (nieuwe) leden over hoe zij, nu er geen activiteiten worden georganiseerd en er geen trainingen zijn, in contact kunnen komen met andere leden, zijn wij even in een nieuwe functionaliteit gedoken van de KNLTB.club-app. Aangezien nagenoeg iedereen nu wel bekend is met deze app vanwege het online afhangen, lijkt dit ons een interessante functie.

De ledenadministrateur heeft een chatgroep gemaakt in de app genaamd “Matchmaking” voor mensen die graag contact willen leggen met leden die ze nog niet kennen, om er eens een balletje mee te slaan.

Ga naar de KNLTB.club-app, ga naar Maatjes, ga naar het 2e tabblad Groepen en tik op de groep Matchmaking. Klik dan op Deelnemen aan groep, en nogmaals op de groep Matchmaking om een berichtje in de groep te gooien.

Let op, deze chatgoep is niet alleen interessant voor leden die wegens omstandigheden nog niet zoveel andere leden kennen, maar juist ook voor de doorgewinterde spelers die het leuk vinden om andere leden te leren kennen (en wegwijs te maken op de club)

Groetjes van de comcom en de ledenadministratie