In het winterseizoen hebben we meerdere opties op ons park: buiten tennissen op gravel, een baan huren in de hal en/of vrij afhangen in de hal. Hieronder in het kort wat info:

Buiten spelen op gravel = afhankelijk van weersomstandigheden

Zo lang het weer het toelaat, kunnen we op de gravelbanen buiten blijven spelen. Als je twijfelt kan je de webcam op de website raadplegen. Will je woensdagavond tossen? Raadpleeg dan het Tosslicht. Let op: om schade aan de gravelbanen te voorkomen is het belangrijk dat je niet gaat tennissen als de banen te nat zijn. Twijfel je? Kijk even of er een trainer is die je kan helpen dit te beoordelen, of vraag andere leden die aanwezig zijn. Zijn deze er niet, bij twijfel dan niet gan tennissen! Ook bij opdooi is het niet goed om te gaan spelen. Meer info hierover volgt nog.

Blaashal

De blaashal staat van september – maart over de grasbanen en de banen worden via Smashing verhuurd (https://smashing.baanreserveren.nl/). De vereniging heeft de hal iedere zaterdagavond tot haar beschikking. Deze avonden zullen deels worden gevuld door de wintercompetitie en RC-activiteiten, maar er zullen ook wat vrije-afhangavonden zijn. Houd de agenda in de gaten voor de data! Tijdens deze vrije-afhangavonden kunnen leden gewoon afhangen via de KNLTB.club-app (net als anders gewoon 1 dag van tevoren).