Het is t/m 10 oktober mogelijk om je aan te melden voor de wintercompetitie van GTV van Starkenborgh.

De speeldata zijn als volgt:
23 oktober (ronde 1) (valt nog samen met de KNLTB-competitie en valt in het 2e weekend van de herfstvakantie)
06 november (ronde 1)
27 november (ronde 1)
18 december (ronde 1)
15 januari (ronde 2)
05 februari (ronde 2)
26 februari (ronde 2) (2e weekend voorjaarsvakantie)
19 maart (ronde 2)

Vorig jaar viel de wintercompetitie in het water, maar dit jaar organiseren we weer een wintercompetitie voor alle leden van de de club op de kunstgrasbanen in de blaashal. We hebben besloten om de opzet die vorig jaar door de adhoc-commissie is bedacht, dit jaar tot uitvoering te brengen. Daarom hieronder even een lijstje met de grootste aanpassingen ten opzichte van voorgaande jaren:
– 8 speeldagen i.p.v. 6, met de mogelijkheid per ronde 1 avond als verhindering op te kunnen geven (in totaal 2 verhinderingen, 1 in 2020 en 1 in 2021).
– We spelen waarschijnlijk in poules van 4 i.p.v. 5 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Als het weer het toelaat, kunnen wedstrijden in overeenstemming met alle spelers ook buiten op gravel worden gespeeld. – De speeltijd is 60 minuten (incl. 5 minuten inspelen).
– Kantinediensten worden door clubleden opgevuld (niet door de spelers van de wintercomp.)
– Inschrijfgeld is 7,50 per persoon.Aanmelden via toernooi.nl (inschrijven van een 3e teamlid via de opmerkingen of een aparte mail).

Wat hetzelfde blijft:
– We spelen in 2 rondes, dus halverwege de competitie zullen teams promoveren en degraderen. Aan het einde van de hele competitie hebben we dus een aantal kampioenen!
– Teams mogen uit maximaal vaste 3 spelers bestaan.
– Na de wedstrijden kunnen we weer “gewoon” nazitten in de kantine, waar we ons best zullen doen wat lekkere hapjes te serveren.

Bekijk het reglement op toernooi.nl voor meer informatie.

De commissie bestaat dit jaar uit een samensmelting van de oorspronkelijke commissie en de ad hoc commissie die afgelopen winter de organisatie op zich heeft genomen: Ria Heesink, Sascha de Haan, Theo-Henk van Oosten en Reinou Anker-Sollie.

Vanwege de huidige opzet kunnen we maximaal 40 teams plaatsen. We hanteren een “wie het eerst komt, het eerst maalt”-principe en letten hierbij ook op de voltalligheid van dubbels. 
Aanmelden via toernooi.nl
Reglement lezen
Wintercompetitiecommissie mailen