De inschrijving loopt storm, dus als je mee wilt doen, moet je snel zijn!

Aanmelden kan via: toernooi.nl

De speeldata van de komende editie zijn als volgt:
28 oktober (2e wknd herfstvakantie)
11 november (St Maarten)
25 november
16 december
06 januari (laatste wknd kerstvakantie)
27 januari
17 februari (1e wknd krokusvakantie)
09 maart

Op basis van de reactie van de deelnemersenquête van vorig seizoen, houden we het aantal speeldagen (8), de speeltijden (18-23 uur) en de poulegrootte (5 teams) hetzelfde.

De commissie is ten opzichte van vorig seizoen wat uitgedund, dus we kunnen wel wat versterking gebruiken. Lijkt het je leuk om de commissie te versterken? Mail ons dan even via wintercompetitie@starkenborgh.nl.

In de enquête is aangegeven dat de wintercompetitie voornamelijk leuk is vanwege 1. het doorspelen in de winter, en 2. de gezelligheid en de lekkere hapjes. Met de huidige bezetting van de commissie kunnen we het niet zonder jullie voor elkaar boksen om elke avond weer lekkere hapjes op tafel te zetten. Daarom zouden we voor de hapjes graag 1 of 2 deelnemers per avond willen inschakelen die dit op zich willen nemen. Lijkt je dit leuk? Meld je dan even bij Reinou of Sascha, of mail naar wintercompetitie@starkenborgh.nl.

Ben je nieuw lid of heb je nog niet eerder meegedaan met de wintercompetitie? Meer informatie en de regelementen vind je hier op de website.