Voor het kalenderjaar 2021 hebben de Groninger Tennisschool (GTS), de Technische Commissie (TC) en de Jeugdcommissie (JC) de handen ineen geslagen om voor de jeugd van GTV Van Starkenborgh voor vrijwel geheel 2021 een complete kalender aan te bieden met daarin bijna elk weekend de mogelijkheid tot het spelen van wedstrijden of het volgen van extra trainingen (clinics) gericht op wedstrijdtennis. Uiteraard hangt een en ander wel af van de ontwikkelingen rond Covid-19.

Binnenkort zullen we deze kalender presenteren. Omdat we al snel (begin januari) de teams voor de voorjaarscompetitie moeten aanmelden bij de KNLTB, willen we van jullie graag weten of je competitie wilt spelen.

Daarnaast willen we via deze vragenlijst jullie belangstelling peilen voor enkele activiteiten in de winter: clinics in januari en maart en de interne wintercompetitie in januari en februari.

Vul dit formulier uiterlijk 8 december 2020 in. Zoals gezegd, we moeten begin januari de teams opgeven bij de KNLTB en we hebben, zo leert de ervaring, wel een paar weken nodig om het puzzeltje te leggen.

Let op: Dit formulier is bedoeld voor jeugdleden (t/m 17 jaar). Voor de volwassenen is er een apart formulier (te vinden op de website van de club).

Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul dit formulier in en niet het formulier voor de volwassenen.
De technische commissie.