CLUBKAMPIOENSCHAPPEN: Volwassenen & Jeugd

Schrijf je uiterlijk 5 juni in via toernooi.nl (nietmijnknltb.toernooi.nl)

en verdien een plek op de wall of fame!

Inschrijven Clubkampioenschappen 2023

( hyperlink hierboven: Clubkampioenschappen 2023 | Toernooi.nl )

Meedoen kan in twee onderdelen (enkel, dubbel en/of gemengddubbel) of bij geen verhinderingen eventueel drie. We zullen zo veel mogelijk in poules indelen en vervolgens afvalschema’s. Doordeweeks wordt er door jeugd vanaf 15.00 uur gespeeld en door volwassenen in principe vanaf 18.00 uur (en wie kan eerder), in het weekend vanaf 10.00 uur. Graag zoveel mogelijk je beschikbaarheid aangeven.

VOLWASSENEN

ENKEL
Damesenkel of Herenenkel. De toernooicommissie zal aan de hand van het niveau met als uitgangspunt op (actuele) rating indelen.

(GEMENGD)DUBBEL
Speelsterktes van de dubbelaars worden bij elkaar opgeteld en vervolgens wordt zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld. Ideaal om eens met iemand te dubbelen met wie je een officieel toernooi niet snel zou spelen (irreëel) of toch met je vaste maatje. 

JEUGD: ENKEL + DUBBEL
Bij de jeugd is inschrijving via toernooi.nl (niet mijnknltb.toernooi.nl) mogelijk in de categorieën GROEN of t/m 14 jaar of t/m 17 jaar. De (halve) finales zullen op 24/25 juni gespeeld worden. Houd dit dus vrij. Ook zal er op zaterdagochtend 24 juni zeer waarschijnlijk een ROOD/ORANJE EVENT plaatsvinden.
Junioren (GEEL) mogen zich ook als (gemengd)dubbel met een volwassene of als juniorenduo bij de senioren inschrijven. De TC beoordeelt dan of dit past.

Doe ook mee en schrijf je snel in (uiterlijk 5 juni) via deze link of via de inschrijfknop boven- of onderaan dit bericht.