Starkenborgh Open

In de maand juli, week 29, vindt op het tennispark van GTV van Starkenborgh het jaarlijkse Starkenborgh Open tennistoernooi plaats. Het Starkenborgh Open is voor velen het sportieve hoogtepunt van de vereniging. Tennissers van alle niveaus nemen het tegen elkaar op in diverse speelsterktecategorieën (2 t/m 8) in de enkel, dubbel of gemengd dubbel. Veel clubgenoten doen mee aan het toernooi, maar we hebben ook altijd veel gasten van andere verenigingen, vooral uit het noorden met in totaal ruim 400 deelnemers.

Het meerdaagse toernooi begint dagelijks om 9.00 uur en eindigt pas ’s avonds laat. Naast de tennisactiviteiten is er elke dag een randprogramma met andere activiteiten, zoals de bierproeverij, darttoernooi, quizzen en dergelijke. Voor spelers en publiek zijn er wisselende daghappen uit de keuken van het clubgebouw.

Een goede balans tussen sportiviteit en gezelligheid, dat is waar de organisatie van het toernooi naar streeft. 

De organisatie is altijd op zoek naar helpende handen voor de opbouw van het park (opbouwen podium en wedstrijdleidinghuisje, versieren van het park), het koken van de maaltijden en het opruimen van het park na afloop van het toernooi. Helpende handen kunnen dit aangeven bij de commissie of via de mail: ot@starkenborgh.nl

Mail: ot@starkenborgh.nl

Terug naar Toernooien