Beste (senior) leden van GTV Van Starkenborgh. Doen jullie in september en oktober ook (weer) mee aan de KNLTB Najaarscompetitie? Schrijf je via DIT FORMULIER uiterlijk 31 mei 2022 in. 

De najaarscompetitie begint in week 37, klik hier voor de speeldata. Let op: Met ingang van komend najaar is het aantal speeldagen van de najaarscompetitie aangepast van zeven naar vijf speeldagen. ​​​​​​De kosten voor deelname aan de najaarscompetitie zijn voor volwassenen € 100 per team (o.a. KNLTB-bijdrage, ballen, externe baanhuur). 

In dit artikel kun je meer over de najaarscompetitie lezen.

We willen graag dat alle volwassenen die dit najaar competitie willen spelen dit formulier invullen. Een uitzondering hierop is, wanneer je als team 100% zeker weet dat je ook in het najaar voltallig mee wilt doen. Dan volstaat ook een mail van de captain naar de TC waarin hij of zij het hele team met alle namen aanmeldt. 

Voor de jeugdleden is er een apart aanmeldingsformulier (te vinden op de website), vul dus alsjeblieft niet dit formulier bedoeld voor volwassenen in.

Als vereniging willen we iedereen die dat wil, in de gelegenheid stellen competitie te spelen. Maar zelfs met het bijhuren van banen bij andere verenigingen is onze baancapaciteit niet onbeperkt. Hierdoor kan het zijn dat teams in het najaar wat groter worden dan we misschien zouden willen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar de Technische commissie: tc@starkenborgh.nl .

Met sportieve groet van de TC
Aanmeldfomulier najaarscomp ’22
Speeldata najaarscomp ’22
Meer info over najaarscomp ’22
Vragen of opmerkingen