Beste Starkenborgher,

De Competitie 2020 is dit najaar na vijf ronden al tot een einde gekomen, maar gelukkig kan er nog wel getennist en getraind worden. Inmiddels zijn we met de TC ook al weer met de voorbereidingen begonnen voor volgend jaar. Alle teams voor de Voorjaarscompetitie 2021 moeten namelijk over een paar weken al bij de KNLTB ingeschreven worden.

Wil je volgend jaar (weer) meedoen aan de voorjaarscompetitie (jeugd/senioren), geef je dan snel op door in ieder geval uiterlijk 8 december het online formulier via de aanmeldknop/link boven of onder dit bericht in te vullen. Kijk ook naar de ‘nieuwe’ dubbelcompetities op zaterdag en de nieuwe gemengde variant op zondag. De speeldagen voor het voorjaar 2021 zijn te vinden via onderstaande link: https://www.tennis.nl/media/djalsq0b/speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf . De TC zal weer proberen iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen bij het indelen van de teams.

Let op: ieder dient zich individueel aan te melden voor de competitie, want bij geen bericht van jezelf, zal je niet ingedeeld worden. Op het online aanmeldformulier wordt van iedereen die zich aanmeldt, verwacht dat men aangeeft hoe vaak men kan spelen. Door de grote stijging van het aantal leden dit jaar kunnen we geen garanties geven dat we ieder volledig in kunnen delen, al is dat uiteraard wel het streven. De competitiebijdrage is 25 euro per persoon.

Met sportieve groet,

De Technische commissie

Heb je vragen over deze mail of de lijst: stuur ze naar tc@starkenborgh.nl.

VOLWASSENEN: AANMELDEN KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE 2021 

Klik hier voor het inschrijfformulier: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe67LFRZ8jgO8xzfkfIudNUiPP20nnPT1uSF9Cx952mO-b35w/formResponse