De Groninger Tennisschool (GTS), de Technische Commissie (TC) en de Jeugdcommissie (JC) hebben de handen ineen geslagen om voor de jeugd van GTV Van Starkenborgh voor vrijwel geheel 2022 een complete tenniskalender aan te bieden. Bijna elk weekend is er dan de mogelijkheid tot het spelen van wedstrijden of het volgen van trainingen (clinics) gericht op wedstrijdtennis. Uiteraard hangt een en ander wel af van de ontwikkelingen rond Covid-19.

Binnenkort zullen we deze kalender presenteren. Omdat we al snel (begin januari) de teams voor de voorjaarscompetitie moeten aanmelden bij de KNLTB, willen we van jou graag weten of je competitie wilt spelen. Daarnaast willen we via deze vragenlijst ook jouw belangstelling peilen voor de clinics in januari en maart en voor de interne wintercompetitie in januari en februari.

Vul dit formulier uiterlijk 8 december 2021 in. Zoals gezegd, we moeten begin januari de teams opgeven bij de KNLTB en we hebben, zo leert de ervaring, wel een paar weken nodig om het puzzeltje te leggen.
We zouden het erg fijn vinden als je dit formulier ook invult als je geen belangstelling hebt voor deze activiteiten. Dan zullen we je ook niet lastig vallen met reminders.

Let op: Dit formulier is bedoeld voor jeugdleden (t/m 17 jaar). Voor de volwassenen is er een apart formulier (te vinden op de website van de club). Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul dit formulier in en niet het formulier voor de volwassenen.

Twijfel je of je mee moet doen met de competitie of de andere activiteiten: vraag het je trainer.Heb je andere vragen: stel ze gerust, bijvoorbeeld door een mail te sturen aan tc@starkenborgh.nl.
De technische commissie.