Vanaf nu kun je je aanmelden voor de Najaarscompetitie 2024. Deze zal gespeeld worden van 9 september t/m 13 oktober 2024; voor alle competities over 5 speeldagen. Zie HIER voor alle speeldagen. Middels dit formulier kun je aangeven of je komend najaar competitie wilt spelen en wat jouw voorkeuren zijn.

Om je direct aan te melden: klik HIER

We (de technische commissie) gaan proberen om iedereen die hier aangeeft aan de voorjaarscompetitie mee te willen doen, ook in een team in te delen. De kans dat dit lukt voor jou is groter hoe minder beperkingen je hebt ten aanzien van op welke speeldag en in welke competitiesoort je deel wilt nemen. We houden verder zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en voorkeuren, maar uiteindelijk is de TC verantwoordelijk voor de teamindeling. De uiteindelijke indeling zullen we waarschijnlijk medio juli 2024 delen via de website van de club.

Ons competitie-aanbod voor het najaar van 2024: 
maandag overdag: Heren dubbel 50+
dinsdagochtend: Dames dubbel
donderdagochtend: Heren dubbel (50+)  en Dames dubbel
vrijdagavond (alleen dubbels): 
Heren, Dames en Gemengd,  17+ en 35+

zaterdag overdag:
– Heren/Dames/Gemengd enkel+dubbel 17+
– Heren/Dames/Gemengd alleen dubbels 17+
– Heren enkel+dubbel 35+
– Dames/Gemengd alleen dubbels 35+
– Heren dubbel 50+

zondag overdag:
– Heren/Dames/Gemengd enkel+dubbel alle leeftijden (gemengd vanaf 3e klasse 5 partijen)
– Heren/Dames/Gemengd alleen dubbels alle leeftijden
– Heren enkel+dubbel 35+
– Gemengd 8/9 (beginners) 17+ (2 dubbelpartijen)

De verschillende competitie-vormen staan ook op de website van de KNLTB (zie HIER en  HIER), maar let op dat we als club niet alles aanbieden.

Vul dit formulier uiterlijk 31 mei 2024 in en doe dit alleen voor jezelf en dus NIET voor één of meerdere anderen. Iedereen die competitie wil spelen moet dit formulier zelf invullen. Als je aangeeft als reserve/invaller mee te willen doen zullen we je NIET indelen in een team. 

Net als vorig jaar vragen we voor deelname aan de najaarscompetitie € 100 bijdrage per team.

Let op: Dit formulier is alleen bedoeld voor volwassen leden. Voor de jeugdleden (t/m 17 jaar) is er een apart formulier, te vinden op de website van de club. Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul het formulier voor de jeugdleden in, en NIET dit formulier voor de volwassenen.