Terwijl we nog allemaal volop bezig zijn met de voorjaarscompetitie, staat voor de TC de najaarscompetitie al weer voor de deur. Begin juni moeten we namelijk de teams voor het komende najaar al aanmelden bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om uiterlijk 31 mei dit aanmeldformulier in te vullen, zodat we tijd hebben om de teams samen te stellen en aan te melden.

Om je direct aan te melden: klik HIER

Let op: Dit formulier is bedoeld voor jeugdleden (t/m 17 jaar). Voor de volwassenen is er een apart formulier (te vinden op de website van de club). Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul dit formulier in en NIET het formulier voor de volwassenen.

Op  zondag 8 september begint de KNLTB najaarscompetitie voor de jeugd. In totaal zijn er 5 speeldagen (steeds op zondag); de laatste speeldag is gepland op 6 oktober.  Een overzicht van alle speeldagen vind je HIER.

Deelname aan de competitie is voor de jeugd gratis: alle kosten worden volledig betaald door de club.

Geef hieronder aan of jij/uw kind mee wil doen met de competitie. Als je hier ‘Ja’ invult, wordt je ingedeeld in een team en verwachten we ook dat je (bijna) altijd mee wilt doen. Als je ‘Weet ik nog niet’ invult, wordt je nu NIET ingedeeld in een team. Maar misschien komt er later een plekje vrij en zullen we je benaderen. Als je geen competitie wilt spelen, vul dan ‘Nee’ in. Dan kan daar ook geen verwarring over ontstaan.