De inning van de contributie verliep de afgelopen jaren via ClubCollect. De vereniging is per dit jaar overgestapt op de contributiemodule van KNLTB.club wat betekent dat de werkwijze een klein beetje anders is dan iedereen gewend is. Alle leden (m.u.v. junioren die trainen bij GTS) ontvangen binnenkort een mail van G.T.V. Van Starkenborgh <ledenadministratie@starkenborgh.nl> met daarin het verzoek om de contributie te betalen. Let op: de contributie is na goedkeuring van de ALV op 15 februari iets verhoogd (zie de pagina Contributie).

Leden die voorheen het volledige bedrag direct via iDEAL betaalden, ontvangen een mail met daarin een link waarop ze kunnen klikken om wederom via iDEAL te betalen. De factuur is als PDF bestand aan de mail gehecht.

Leden die voorheen de contributie via incasso betaalden, krijgen een mail met een incassofactuur. In deze mail staat de link “Klik hier voor andere betalingsmogelijkheden of om de factuur online te bekijken”. Als je op deze link klikt, kan je een aantal dingen doen (waaronder je rekeningnummer wijzigingen) maar voor het afschrijven van de contributie krijg je 3 opties: 1. Niet laten afschrijven maar het volledige bedrag direct via iDEAL betalen. 2. Incasso in 2 of 3 termijnen (Let op: hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht). 3. Automatisch laten afschrijven in 1x. Als je geen keuze maakt, wordt het bedrag afgeschreven van het rekeningnummer dat bij ons bekend is op de genoemde incassodatum (in de PDF die als bijlage aan de mail is gehecht).

De contributie voor jeugdleden die trainen bij GTS wordt nog steeds geïnd via GTS

Vragen? Stuur een mailtje naar ledenadministratie@starkenborgh.nl of reply op de ontvangen mail.