19 t/m 29 augustus 2021

Schrijf je in op toernooi.nl (niet mijnknltb.toernooi.nl) vóór 14 augustus en verdien een plek op de wall of fame

Meedoen kan in twee onderdelen (enkel, dubbel en/of gemengddubbel) of bij geen verhinderingen ook eventueel drie. We zullen zo veel mogelijk in poules indelen, om iedereen veel te laten spelen. Houd hier rekening mee bij het inschrijven en geef dan ook graag duidelijk je verhinderingen aan. Doordeweeks wordt er door jeugd vanaf 15.00 uur gespeeld en door volwassenen in principe vanaf 18.00 (wie kan eventueel eerder), in het weekend vanaf 10.00 uur en het finaleweekend van 28/29 augustus vanaf de middag. N.B. Het finaleweekend wordt ongetwijfeld extra gezellig omdat dan ook het 60-jarig bestaan van onze club gevierd wordt.

VOLWASSENEN
ENKEL
Damesenkel of Herenenkel. De toernooicommissie zal aan de hand van het niveau met als uitgangspunt de (actuele) rating indelen. De bedoeling is dat we zo veel mogelijk gelijkwaardige partijen krijgen.

(GEMENGD)DUBBEL
Net als eerdere jaren tellen we de speelsterktes van de beide dubbelaars (graag ieder aanmelden) bij elkaar op, maar een categorie kiezen is niet nodig. De commissie probeert een zo gelijkwaardige indeling te maken aan de hand van de binnengekomen dubbelcombinaties. Het is dan ook de ideale gelegenheid om of met je vaste dubbelpartner of eens samen met iemand te dubbelen met wie je niet zo snel in een officieel toernooi zou spelen. 

Doe ook mee en schrijf je snel in (uiterlijk 13 augustus) via deze link of de inschrijfknop in deze mail.

JEUGD: ENKEL + DUBBEL
Bij de jeugd is inschrijving via toernooi.nl(niet mijnknltb.toernooi.nl) mogelijk in de categorieën GROEN of t/m 14 jaar of t/m 17 jaar. Ook zal er op zaterdag 21 of 22 augustus (vanaf 9.00 uur) waarschijnlijk een ROOD/ORANJE EVENT plaatsvinden. Doordeweeks zal er zo mogelijk vanaf 15.00 uur gespeeld worden, in het weekend vanaf 10.00 uur. De meeste laatste rondes zoals halve finales en jeugdfinales zullen op zaterdag 28 en zondag 29 augustus (lustrumweekend) gespeeld worden. Houd die dagen dus sowieso vrij!
Junioren (GEEL) mogen zich eventueel met een volwassene inschrijven voor een (gemengd)dubbel om bij de senioren te dubbelen. Ook is het mogelijk om als jeugdduo (2 junioren) bij de senioren in te schrijven. De commissie bepaalt uiteindelijk of dit een geschikte keuze is of niet.