Aanmelden voorjaarscompetitie: hieronder eerst de info voor de jeugd en daaronder volgt de info voor de volwassenen

Voor de jeugd:

Op 1 april 2024 begint de voorjaarscompetitie 2024 voor de jeugd. We moeten als club begin januari 2024 de teams hiervoor al opgeven bij de KNLTB. Daarom willen we graag binnenkort weten welke jeugdleden competitie willen spelen. 

Vul daarom dit formulier in uiterlijk op 5 december 2023; zeker als je competitie wilt gaan spelen maar ook graag als je dat niet wilt. Dan kan daar ook geen misverstand over ontstaan.


Let op: Dit formulier is bedoeld voor jeugdleden (t/m 17 jaar). Voor de volwassenen is er een apart formulier (te vinden op de website van de club). 

Voor de oudere jeugd die wellicht aan de volwassenen-competitie willen deelnemen: vul dit formulier in en niet het formulier voor de volwassenen.

Leden die in 2024 hun 18e verjaardag vieren: vul dan ook dit formulier in en niet het formulier voor de volwassenen.

Deelname aan de competitie is voor de jeugd gratis: wordt volledig betaald door de club.

Vragen? Mail de TC (tc@starkenborgh.nl) of stel ze aan je trainer. 

Voor de volwassenen:

Doe je komend voorjaar ook (weer) mee aan de KNLTB voorjaarscompetitie? Klik hier voor de speeldata en schrijf je via dit formulier uiterlijk 5 december 2023 in. 

De kosten voor deelname aan deze competitie zijn voor volwassenen, net als dit jaar, € 25 per persoon (voor o.a. KNLTB-bijdrage, gebruik van ballen, externe baanhuur). 


We willen graag dat alle volwassenen die komend voorjaar competitie willen spelen, individueel dit formulier  invullen om onduidelijkheden te voorkomen. 

Leden die in 2024 hun 18e verjaardag vieren en/of jeugdleden die graag bij de volwassenen willen meespelen: vul het aanmeldformulier voor de jeugd (te vinden op de website) in en NIET dit formulier.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar de Technische commissie: tc@starkenborgh.nl.

Sportieve groet,
de TC