Klik hier: – AANMELDFORMULIER VOLWASSENEN –

Beste Van Starkenborghers,

De KNLTB Competitie ‘21 is nog maar net achter de rug. Toch is de Technische commissie alweer met de voorbereidingen begonnen voor volgend jaar. Alle teams voor de Voorjaarscompetitie 2022 moeten namelijk over een paar weken al bij de KNLTB worden ingeschreven. 
Wil je meedoen aan de voorjaarscompetitie? Geef je dan met je voorkeuren (team/dag e.d.) uiterlijk 8 december op door het online formulier in te vullen via de aanmeldknoppen/links in dit bericht. Kijk behalve naar de doordeweekse dagen ook even naar de verschillende (nieuwe) dubbelcompetities op zaterdag, de (nieuwe) gemengde variant (5 wedstrijden ipv 8) op zondag en de mogelijkheden tijdens de vrijdagavondcompetitie. De competitiebijdrage is €25 per persoon. Speeldagen voor het voorjaar 2022 zijn HIER te vinden.
Let op: iedereen dient zich individueel aan te melden voor de competitie, want bij geen bericht van jezelf, zal je niet worden ingedeeld. Door de grote stijging van het aantal leden in de laatste jaren kunnen we geen garanties geven dat we ieder (volledig naar wens) in kunnen delen, al zal de TC uiteraard weer proberen iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen. Tevens is er een algemene reservelijst.

Met sportieve groet, 
de Technische commissie

Heb je vragen over deze mail of het aanmeldformulier: stuur ze naar tc@starkenborgh.nl

Klik hier: – AANMELDFORMULIER VOLWASSENEN –