Beste leden,

Een nieuw tennisseizoen staat voor de deur. Dit betekent dat we jullie weer nodig hebben om de bardiensten te vervullen op onze mooie vereniging!

Wij willen jullie daarom vragen je in te schrijven voor je kantinedienst via de KNLTB.club-app (of online via mijn.knltb.club). De inschrijving staat de gehele maand februari open. In maart gaan we alle leden die zich nog niet hebben ingeschreven, willekeurig indelen.  Voor hulp met inschrijven kan je eventueel contact opnemen via kc@starkenborgh.nl.

Een kantinedienst bestaat uit 1 lange dienst (5 uur) of uit 3 zogenaamde koffiediensten (2 uur) door de week.

Wanneer je jezelf niet hebt ingepland in februari, word je zoals vermeld willekeurig ingepland. Dus wil je niet voor een vervelende verrassing komen te staan dan moet je jezelf inplannen.

Ruilen van diensten

Ruilen is uiteraard wel mogelijk. Je kunt zelf iemand zoeken om te ruilen door te kijken in de KNLTB.club-app. Daar staan de diensten en de contactgegevens van de leden in. Je kunt natuurlijk ook even bij je team- of trainingsgenoten navragen. De kantinecommissie doet dit niet. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor (uitzonderingen zoals ziekte, onmacht, etc. daargelaten natuurlijk).

We moeten wel een boete hanteren voor het te laat afmelden voor een dienst. Deze bedraagt €75,- indien de afmelding binnen 7 dagen van de dienst valt en €100,- bij het niet komen opdagen voor een dienst.

Dienst afkopen

Wil je de kantinedienst afkopen: maak dan €50,- over naar NL35 ABNA 0570 495 342 ten name van GTV van Starkenborgh o.v.v. Afkopen kantinedienst + je naam. Ook graag even ons mailen dat je hebt afgekocht!

Vragen tijdens je kantinedienst

Voor eventuele vragen tijdens je dienst is er een uitgebreide handleiding aanwezig. Mocht je er toch niet uitkomen kijk dan wie van de KC achterwacht heeft. Dit is online te vinden (https://starkenborgh.nl/leden/kantinedienst/) en er hangt ook een achterwachtlijst in de keuken.

Wij gaan ervan uit dat we er met ons allen weer een sportief en succesvol tennisjaar van maken!

Vriendelijk groet van de kantinecommissie,

Lisa, Timo & Marieke