Beste leden,

Vanaf heden tot en met 23 maart is het mogelijk om je digitaal in te schrijven voor je kantinedienst. Na 23 maart word je automatisch ingedeeld op dan nog openstaande diensten. Graag willen we dat je zelf een datum uitkiest (of drie koffieochtenden) om zoveel mogelijk te voorkomen dat er een dienst geruild moet worden.

Inschrijven kan op 2 manieren:
1. Via je webbrowser: mijn.knltb.club LET OP: door een systeemfout van KNLTB.club kan je t/m 2107 een maand selecteren. Selecteer een maand van dit jaar (t/m oktober) en scroll dan helemaal naar beneden. Je kunt dan op het gewenste moment via de knop Details je bardienst inplannen.
2. Via de KNLTB.CLUB-app, daar zijn geen weergaveproblemen ;-).

Algemene informatie over onze kantinediensten vind je op de website https://starkenborgh.nl/leden/kantinedienst/. Als je voorkeur hebt voor een drukke, of juiste een rustige dienst, houd dan in gedachten dat de competitie in april en mei gespeeld wordt, en het open toernooi van 12 t/m 19 juli.

Wil of kan je absoluut geen kantinedienst doen dan is er een mogelijkheid tot afkopen. Dit kan door 50,- euro over te maken naar bankrekeningnummer NL35ABNA0570495342 t.n.v. GTV van Starkenborgh o.v.v. Afkopen kantinedienst 2020.

Voor vragen kan je mailen naar de kc@starkenborgh.nl

We wensen iedereen een mooi tennisseizoen met veel plezier in onze gezellige kantine, die door onze gezamenlijke inzet kan draaien.

Vriendelijke groet,

De kantinecommissie