Overzicht Clubkleding def

Bestellen kan via de website of via een bestelformulier in de kantine (bestuurskamer). Hier hangen ook enkele pasmodellen. De truien/vesten zijn niet alle maten beschikbaar om te passen, maar de aanwezige maten geven wel een goede indicatie.

 

Let op: de competitie spelende jeugd krijgt een gratis shirt. Dit wordt via de trainers geregeld, zij hoeven de shirts dus niet via het bestelformulier te bestellen.

 

De kleding kan worden bekeken en gepast op tijdens de openingstijden van de kantine (doordeweeks 18.30 – 23.00 en in het weekend van 8.30 – 23.00).

De bestelling van de kleding die voor de competitie klaar moet zijn, is naar de drukker gestuurd. Nieuwe bestellingen worden gebundeld naar de drukker gestuurd, dus het kan enige tijd duren voordat je bestelling wordt verwerkt.

Zodra de bestelde kleding binnen is, ontvang je een mail en kan de kleding worden opgehaald in de kantine. Er kan (alleen) per pin worden afgerekend.

In de onderstaande tabellen staan bij elke soort en maat codes. Zoek de code op van het kledingstuk dat je wil bestellen en zet deze op het bestelformulier (opent in een nieuwe pagina). Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.
Voor de kindermaten (0-3) en herenmaten (4-12) is hier een maattabel te bekijken die deze maten uitlegt.

Maattabel vesten

Maattabel hoodie en t-shirts

Heerdenpad 9 | 9731 BW Groningen | 050 541 04 02 | secretaris@starkenborgh.nl | Privacy policy